top of page

36

ANTONISSEN Tom​

Geboren in Ukkel, studeerde ik Rechten aan de VUB en woon al bijna twintig jaar met plezier in Elsene. Werkzaam als zelfstandige beleidsadviseur op Europees niveau, voornamelijk in de sectoren mobiliteit en logistiek, verwelkom ik de verschillende talen en culturen die in Brussel dagelijkse kost zijn. De “EU bubble” in Elsene en omstreken beschouw ik als een persoonlijke verrijking, naast de andere nationaliteiten die een grootstad als de onze aantrekkelijk maken.

Als 39-jarige vader van twee Belgo-Bulgaarse dochtertjes, wil ik ditmaal een stap voorwaarts zetten wat het bestuur van onze gemeente zelf betreft. Vooral op het vlak van netheid en veiligheid dient verder aan de goede weg gewerkt te worden, waarbij iedere burger diens eigen verantwoordelijkheid dient op te nemen. Dit bijvoorbeeld aan Flagey en de vijvers van Elsene, waar ik elke ochtend vroeg voorbij wandel op weg naar de kleuterschool. ‘Samen leven’ is mijn motto!. 

 

Profession : EU Affairs Adviser

Formation : Law (VUB), LL.M. Institute for European Studies (VUB)

Responsabilités politiques : Membre du Conseil d’Administration Open VLD Ixelles / Membre du Conseil d’Administration Open VLD Région de Bruxelles-Capitale

CONTACT

Tel : 0477 43 09 31

e-mail : tantonissen@hotmail.com

Adres : Rue de Henin, 65

bottom of page